maanantai 15. joulukuuta 2008

Muutama juttu

Otinpa lusikan kauniiseen käteen. Otin myös puhelimen siihen ei niin kauniiseen ja soitin Savonlinnaan. Lupasivat käydä tarkistamassa injektorin ja jakotukin. Kissa elää kiitoksella, höyrymiehet eivät. Varustamo muistanee muistaa. Pärkkele.

Remontin ja muun kevään ohjelman suhteen kaikki on vielä auki. Meillä on kasassa alustavat suunnitelmat, mutta niiden jalostaminen konkretiaksi on täysin vaiheessa. Syitä tähän on varmasti monia, mutta yksikään niistä ei auta asiaa eteenpäin. Eli pidetäänpä lusikka edelleen kädessä ja laitetaan asioita tapahtumaan. How about it?

Tuli joku yö oltua yhteyksissä Skellefteån museoväkeen siitä S/S Nordkustista, josta jotain tuli aikaisemmin mainittua. Laiva on kuulemma etsinyt uutta isäntää monta vuotta, mutta nyt on jotain tapahtumassa. Ehkä. "Nordkust har sökt en ny ägare i flera år men ingen har riktigt nappat förrän nu i höst då Föreningen Galtströms bruks vänner. Hon bygdes ursprungligen för galtströms bruk och nu är de intresserade av att ta tillbka henne. Det är ju frakten och renoveringen av henne som kommer att kosta." Kuulostaa suunnitelmalta. Ei kyllä vielä miltään muulta.

Jos joku merikaupungeistamme oikeasti innostuisi (lienee turha toivo), niin tuo ei liene ainoa länsinaapurissa myynnissä oleva laiva.

2 kommenttia:

Haalausporukka kirjoitti...

Seuraava projekti?:

http://www.youtube.com/watch?v=ImidFOyYReE&feature=related

Tatu kirjoitti...

Tarkoitatko tätä: SAVE THE S.S. UNITED STATES